Đang truy cập: 8
Trong ngày: 18
Trong tuần: 903
Lượt truy cập: 3527522
http://rungvangtaybac.com/

Click vào ảnh lớn để zoom

Giá : 7.600.000 VND
Đánh giá: 1 sao2 sao3 sao4 sao5 sao
Đánh giá của bạn:
Lượt xem: 29125

Mô tả

Lenovo ThinkPad Table 10 inch Dual Core

 Trên tay Lenovo Thinkpad Tablet: Đối thủ khó xơi trên thị trường tablet 

 THÔNG SỐ KỸ THUẬT    

Hiển thị:

Màn hình

10.1" HD điện dung đa điểm kèm bút cảm ứng Stylus

Mulit-touch:

5 điểm cảm ứng

Độ phân giải màn hình

1280 x 800, chuẩn màn hình 16:10

Cấu hình phần cứng:

CPU

NVIDIA® Tegra™ 2 Dual-Core 1GHz processor

RAM

DDR3 1GB

Đồ họa CPU

GPU Mali 400 MP

Bộ nhớ

16 GB

Camera

Camera trước 2mpx, sau 5.0 Mpx

HDMI

Hỗ trợ out TV chuẩn 1080P

Cổng OTG:

Hỗ trợ

Cổng USB:

USB 2.0 tốc độ cao (Mini)

Wifi:

802.11 b/g/n

 Pin: 3250 mAh Li-polymer
 
Sản phẩm ThinkPad Tablet của hãng Lenovo là một loại máy tính bảng Honeycomb được đầu tư từ mẫu mã đến chất lượng. Nó phù hợp cho người sử dụng từ phòng họp đến phòng khách gia đình.

Máy tính bảng chạy hệ điều hành Android là những thứ thông dụng đến mức rẻ tiền, nhưng Thinkpad đang cố gắng thay đổi định kiến đó. Máy tính bảng ThinkPad của hãng Lenovo đem lại một kiểu dáng phong cách, mạnh mẽ với những ưu điểm đặc trưng tạo nên sự khác biệt với những mẫu mã cùng loại.

Tablet (máy tính bảng) Thinkpad được thiết kế với màu đen truyền thống của dòng laptop, hơi nặng hơn so với một số tablet Android có kiểu dáng góc cạnh thô không nhầm lẫn vào đâu được. Rõ ràng từng khía cạnh của tablet được chăm chút rất tỉ mỉ, từ vỏ ngoài rắn chắc đến những nút bấm bên dưới màn hình đều được bao phủ bằng lớp kính Corning Gorilla. Sự chuyên nghiệp trong thiết kế Tablet ThinkPad sẽ làm bất cứ ai cũng phải hài lòng.

IBM THINKPAD TABLET X61 (7767-5AU )

Cấu hình của ThinkPad khá đơn điệu nhưng Lenovo đã thiết kế kèm theo một vài phụ kiện đặc trưng để làm nên sự khác biệt. Đứng đầu phải kể đến thiết bị kĩ thuật số hóa kép N-Trig cho phép một chiếc bút rời nhập dữ liệu vào màn hình thay vì bộ cảm ứng thông thường. Cây bút được đặt vào một khe trên tablet khi không sử dụng.

Lenovo đặt một khe thẻ nhớ SD trên ThinkPad, và một cổng USB có thể sử dụng để kết nối, trao đổi tập tin với những USB thông thường. Việc trao đổi các tập tin cũng có thể thực hiện qua khe SD.

Màn hình IPS 10.1 inch không phải là loại có độ phân giải cao nhất mà tôi từng thử qua, nhưng nó có độ nét rất cao, một ưu điểm vượt trội so với dòng tablet. Camera mặt trước phù hợp cho chat qua video. Về phần loa, không có gì đặc biệt trừ chuyện âm thanh khá lớn so với một tablet.

Một bước đột phá hiếm hoi cho dòng tablet Honeycomb, Tablet ThinkPad có bốn nút điều khiển bên dưới màn hình (trong chức năng Portrait Orientation) bao gồm: Khóa/Mở Màn hình, Tìm kiếm, Back và Home. Những nút này rất cứng và khó bấm. Tôi nhận ra mình đã hình thành thói quen sử dụng phím nhanh trên màn hình.

Có hai camera trên ThinkPad, một camera 2MP ở mặt trước và camera 4MP phía sau. Camera phía trước cho phép chat qua chế độ video sử dụng Google Talk. Camera sau không có gì đặc biệt, những bức ảnh chụp qua đó khá bình thường. Tablet này không có gì thay đổi về chất lượng những bức ảnh chỉ dừng lại ở mức các dòng máy ngắm-và-chụp, chưa kể kích cỡ ảnh không được lớn lắm.

ThinkPad Tablet là một trong những loại máy tính bảng cứng nhất. Nó nặng khoảng 1.6 pounds, nhưng nó cũng tạo cảm giác dễ chịu cho bàn tay.

Phần mềm

Dòng máy tính bảng (Tablet) ThinkPad được Lenovo nhắm đến cho những doanh nhân. Trong khi thị trường Tablet Android có khá nhiều phần mềm giải trí (Slacker, Netflix, Kindle, Zinio, Angry Birds), tablet này chủ yếu chạy những ứng dụng cho nhân viên làm việc. Những ứng dụng này bao gồm LANDesk, Computrace, Citrix Receiver, và McAfee Mobile Security. Phiên bản đầy đủ của Documents to Go kèm theo cho phép xem/chỉnh sửa những tập tin MS Office.

Lenovo đã cải tiến Honeycomb 3.1 để thêm vào một màn hình home screen và một thanh duyệt nhanh những ứng dụng thường truy cập để dễ dàng thao tác hơn. Ứng dụng Lenovo App Shop cho phép kiểm tra xem các ứng dụng khác có phù hợp với ThinkPad hay không.

Bàn phím trên màn hình đi kèm theo tablet là dạng bàn phím flexT9 của Nueance. Bàn phím này khá thông mình và có khả năng tự chỉnh sửa nhờ vào quan sát cách bạn gõ phím khi bạn sử dụng.

Trình duyệt web là dạng cơ bản của Android với một số đặc điểm riêng. Trên màn hình Settings có một chức năng gọi là Labs, cho phép những trang web hiển thị dưới chế độ xem toàn màn hình. Dù bạn xoay Tablet sang trái hay phải, màn hình cũng sẽ làm menu điều khiển xuất hiện với những chức năng thông dụng, như là Next hoặc Previous. Tôi thường sử dụng trình duyệt Dolphin trên hệ điều hành Android.

Có thể dùng bút cảm ứng để soạn văn bản trên một trang soạn thảo giả lập. Bản viết tay sẽ được tự động định dạng lại thành kí tự số hoặc giữ nguyên tùy theo ý muốn. Riêng tôi thì thích việc giữ lại văn bản viết tay, vì từ bản viết tay chuyển sang kí tự số không được chính xác cho lắm. Một điều khó hiểu là ứng dụng Notes chỉ cho phép dùng bút cảm ứng để nhập dữ liệu, vậy thì không biết bàn phím đẹp đẽ của Android được thiết kế để làm gì?

Lenovo ThinkPad Tablet.

Thinkpad được thiết kế với màu đen truyền thống của dòng laptop.Trích dẫn từ: http://www.bkc.vn/N/402/Tren-tay-Lenovo-Thinkpad-Tablet--Doi-thu-kho-xoi-tren-thi-truong-tablet#ixzz243ZKCw2w

 

 The ThinkPad the Tablet trademark black design, it is easy to think of to "black", so it is a small blackboard? It is faced with a Corning glass touch operating experience. The back of the skin-like touch coating, delicate and gentle, anti-skid superior results. The letter "i" in the middle of the ThinkPad logo will light up the screen light up or charge the red points of light.

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

ThinkPad weight the 713.4g dimensions of 260.4 × 181.7 × 14mm

 

 

 

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

Backplane for the matte material feel impressive and have non-slip effect

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

When running or charging lights up the red points of light

    Give full consideration to the practicality and convenience products in the business environment, followed by: the power key (also cater to the screen to open the key), volume control button (2), the screen orientation lock keys, Internet keys, return key, Home key. exclusive base Dock interface, three-in-one card reader, SIM card slot, emergency reset hole, miniUSB interface (also cater to the charging port), HDMI interface, 3.5mm standard audio output interface, full-size USB interface.

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

ThinkPad design of the front of the physical control buttons

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

Hide the SIM and TF slot the middle of the emergency reset button

    Expand the functionality of the ThinkPad can not be said, to the SIM card slot, TF card slot and emergency reset button hidden in the dust port, effectively play the role of dust, while substantially increasing the body overall aesthetics.

Capacitive touch dual input of business prefabricated software applications at a glance

 

   The ThinkPad the Tablet using a variety of input modes, which finger operation experience better control response and high sensitivity, fast response, meaning significantly enhance the user experience. Of course, it is another bright spot is to support the highly sensitive stylus, if you do not like your fingers to operate, you can switch to the stylus input, and the operation more comfortable.

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

    Stylus through a AAAA batteries as a power source, while the random accessories equipped with many handwritten written to prevent loss or contingencies. The handwriting ability to support complex characters, has been tested ThinkPad Tablet is not yet compatible with, if the input traditional characters will be displayed similar to the glyph simplified.

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

ThinkPad's capacitive stylus not charge the battery but it is durable

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

    ThinkPad design removable written complete with two spare. The stylus is actually detachable design at the same time built-in battery, you can consider the built-in which the infrared, this stylus can also be used as a lecture to use when conducting large-scale meeting. However, this design need to overcome technical difficulties, I believe that Lenovo will be the follow-up products to launch a similar design.

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

Documents To Go prefabricated software is fully compatible with Office

 

Built-in Flush stock software

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

    ThinkPad has built a variety of commonly used software applications, which covers the business users often need to use the software. These built-in applications provide users with a substantial and convenient, and specifically for the design of business must not be so simple, seamless connectivity network and enterprise-level software customization, ThinkPad other tablet can not complete the task can be completed.

IPS hard screen imaging quality dual camera real effect

 

  The ThinkPad the Tablet with a 10.1 inches WXGA 1280 × 800 resolution screen, 16:10 IPS panel standard of its world-class flat. The screen performance is more outstanding, excellent color reproduction capability and effect.

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

    ThinkPad IPS screen has better color performance, subtle color changes have been well represented.Accurate color reproduction, the transition is smooth and full description of the dark place, the screen is not any abnormal distortion phenomenon. Advantage of the IPS screen is the viewing angle, fast response, accurate color reproduction is known for. Found by testing the ThinkPad and horizontal viewing angles of 167 degrees vertical viewing angle of 165 degrees, so the data show that the ThinkPad screen at the flat top-level configuration ranks.

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

Rear 500W auto-focus camera

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

Rear camera Photos

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

    ThinkPad rear camera shooting is still quite good, 500W pixels is just the first-line flat mainstream configurations. However, the actual shooting of the ThinkPad is clearer, fuller picture performance. The touch response speed is very sensitive, the focusing speed of approximately one second a little micro slow.ThinkPad's focus speed and accuracy test feeling there is still some room for improvement.

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

Pre-200W camera

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

Photos of the front camera

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

    The ThinkPad's front camera and not too much fancy design, straightforward equipped with a 200W camera to ensure the normal use of everyday life. The front camera used for shooting things up close, such as video conferencing or online chat, pat is reproduced fat microblogging ThinkPad enough to cope easily.

More powerful four-leaf clover style UI Android optimized DIY

 

    ThinkPad heritage "Clover" classic UI interface, using deep optimization of Android 3.1 operating system, application of the whole Chinese design is more suitable for domestic users. The use of different groups of people to meet through the set of commonly used software to the desktop shortcut.

    Support enterprise-level custom business as a tablet computer , you most likely its security is very concerned about. ThinkPad of course, will not let you down, power-on password naturally goes without saying that this must have another ThinkPad design of the SD card access password, I / O port is disabled (played to prevent the tablet to connect to other devices) as well as VPN application for a The Tablet PC is regarded as a higher safety standards.

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

UI interface by Clover can be quick to enter the corresponding software is very useful

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

Can be independent of these shortcuts Design (Clover)

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

    The ThinkPad switch application interface, this interface is a switch interface I've seen so far the most beautiful. Of course, Lenovo for the optimization of the system not only here on the main interface to turn on the background, users can easily shut down any one of the currently running application, the optimization design is far stronger than the majority can not close the task Tablet PC .

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

Setting interface

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

Built-in Flash Player flawless display the webpage

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

Automatic backup last exit pages to facilitate repeat browse

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

Support multi-mailbox e-mail design

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

    ThinkPad touch keyboard in order to facilitate quick start, especially a small upgrade and change is not based on the original. The trial I also found that the ThinkPad is the support for speech recognition input, by connecting the with Mic But speed is not very sensitive, but this design can liberate your hands to do other things.

Gaming applications experience to go to the business and did not forget the entertainment

 

   ThinkPad is NVIDIA's latest Tegra2 dual-core 1GHz processor , the ThinkPad is the main business office, but the association or on which provides entertainment services. As a lack of leisure and entertainment applications, mobile devices, digital products for pure business style, in the final analysis, into a difficult event.The greatest significance of the digital products is to provide users with convenient services and experience.

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

Smooth the angry bird

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

Gravity sensing game

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

Game business applications

Lenovo ThinkPad Tablet PC Reviews Business black!

    Although the ThinkPad positioning Zhi Buzai entertainment, but entertainment applications clearly than essential. The actual use of the test, regardless of the gravity sensor game, touch reflect the sensitivity of the screen and smooth effect ThinkPad recognition of the author. ThinkPad configuration hardware configuration from the point of view, run the Android 3.x application has been basically no pressure.

         thinkpad tablet PCs that can help business people anytime, anywhere to enhance the efficiency of mobile office, and make work more flexible and efficient work-life balance at the same time. The ThinkPad Tablet PC equipped with the Andrews system has such as mini-HDMI, three-in-one card reader, standard USB2.0 interface, the use of these interfaces, and business people will be more handy. The stylus also includes a high sensitivity in the full-featured business applications. This stylus for business users a more convenient and precise input mode and return to the simple and convenient handwriting habits. In addition, optional extended keyboard suite, with Little Red Riding Hood design to meet business people to provide a more efficient input mode for different needs.

 

 

Fragments of time, can also work efficiently
· equipped with highly sensitive stylus
Independent battery power supply, convenient access and carry, to restore the innate handwriting habits with your left hand mark.
· pre-installed Notes Mobile Software
Support the smooth input the original handwriting, regardless of the personalized label or graphic example, record thinking crystalline anywhere.
· Extended Keyboard Kit
Continuation of the ThinkPad keyboard design style. Little Red Riding Hood design fully meet the the ThinkPad senior user habits, improve operational efficiency and add another specifically for Andrews and multimedia design, function keys, the greatest degree.
· pre-installed Documents To Go software
More convenient for you to view, edit and create Word, Excel and PowerPoint files can also view a PDF file is fully compatible with PC office software, think eclectic.
An open mind, the expansion of thinking territory
· standard USB2.0 ports
Removable storage and connectivity to a variety of external devices to facilitate you to easily transfer files between the tablet PCs and general computer more easily connect the keyboard.
· Built-in 3-in-1 card reader
Full-size 3 in 1 card reader (SD, SDHC, MMC), with the Lenovo unique file copy utility, you can  pure  trick, the low  Hsin  coriander agent the Lan servant Lei stable in the digital equipment? ┱ ridge?
· unique USB Utility
The combination of standard machine is equipped with USB2.0 ports, and different devices to easily share files, so that thinking is no longer divide.
· Mini HDMI interface
Only one HDMI cable to connect TV sets, projectors and other external display device, perfect to play the presentations and high-definition video and audio files, so that the interpretation of ideological heart.
· Built-in dual cameras
Rear in the front 2 megapixels, 5 megapixels camera, support video conferencing and video capture, even when separated by vast oceans, but also real-time face-to-face communication.
Leisure time, free mental and physical pleasure
· High-resolution IPS unbounded Diamond screen
The 10.1 inches screen has up to 1280 * 800 high resolution, excellent vision, nothing is completed.
· screen supports multi-touch and handwriting input
Multi-point precision control, finger or highly sensitive stylus is the perfect entertainment experience.
· Support Flash
Flash Player, complete web browsing, exciting no defects.
· Built-in 3-in-1 card reader
Support SD, SDHC, MMC read, and easily interfaces with digital products, freehand digital life.
Support multiple wireless connections
You can choose a WiFi version of the free Internet access at the network hotspot; can also choose the 3G version, anytime, anywhere to enjoy the convenience of the information age.Equipped with Bluetooth 3.0, for your convenience at any time wireless data transmission.
· 8 hours battery
Power up to 8 hours battery life, even think about all day, still full of energy.
Preloaded with a wealth of entertainment applications
Popular entertainment applications pre-installed, no need to pay for the installation, namely self-pleasure in leisure time??
Rich options to expand more likely
· Extended Keyboard Kit
· Mini docking station
And texture of the protective coat 
(option sold separately)
10.1 inches multi-touch IPS display
Android 3.1 / NVIDIA Tegra 2
· highly sensitive stylus
· a maximum of up to 8 hours battery life
· USB 2.0, Micro USB, 3in1 SD Card, the Mini the HDMI
Body net weight 742.2g (WiFi


Phản hồi

Người gửi / điện thoại

Nội dung

 

e546e4

 
liên hệ

Table

 
7.600.000 VND


Số sản phẩm : 0
Thành tiền : VND
Xem giỏ hàngEmail
Mật khẩu
Nhớ mật khẩu

Quên mật khẩu | Đăng ký

                                                                Dũng Mobile - Thay Kính Màn Hình Điện Thoại

 
Trụ sở chính: Số 30 - Đường Thành Công - Hà Đông - Hà Nội.
Điện thoại: 097.304.2482

Website: http://dungmobile.vn
Yahoo!: hddoctor_vn
Email: taodung87@gmail.com

 
 

Tên: Tào Đức Dũng

1/ Ngân hàng BIDV Hà Tây
Số TK: 4501.000.2545.109

2/ Ngân hàng Vietcombank Hà Nội
Số TK: 0691.000.328.572

3/ Ngân hàng TechComBank Hà Tây
Số TK: 190.294.0280.7007

4/ Ngân hàng AgriBank Hà Tây
Số TK: 2200.2053.95970